Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.05.2017.

18:32

Kadeti u sredu sa BiH za četvrtfinale EP

Kadetska reprezentacija Srbije u sredu igra sa selekcijom BiH, odlučujući meč za plasman u četvrtfinale U17 Evropskog prvenstva.

Izvor: AK

Autor: AK

Kadeti u sredu sa BiH za četvrtfinale EP
Foto: FSS

Ekipa Perice Ognjenovića je u prvom meču Grupe C savladala Republiku Irsku 1:0, a potom je poražena od Nemačke 3:1.

S druge strane, BiH je poražena u oba prethodna susreta, od Nemačke 5:0, a od Irske 2:1.

"Orlićima" je protiv zapadnih komšija dovoljan bod za plasman u nokaut fazu takmičenja, a u nekim varijantama prošli bi među osam i u slučaju poraza, ako Nemačka savlada Irsku.

"Protiv Bosne i Hercegovine želimo pobedu i tri boda koja nas sigurno vode među osam najboljih selekcija u Evropi. Tako i pripremamo utakmicu, bez namere da se obaziremo na drugi meč između Nemačke i Republike Irske. Gledamo samo sebe, znamo koliko možemo i šta želimo", rekao je selektor Ognjenović.

Utakmica je na programu u sredu na stadionu Zuknica u Kostreni od 12 časova.

Plasman u četvrtfinale za sada su obezbedili Španija i Turska iz Grupe A, Mađarska i Francuska iz B, Nemačka iz C te Engleska iz D.

Šansu da im se pridruži osim Srbije ima još Holandija, koja ima tri boda više od Norveške, u D, ali igra sa Englezima u poslednjem kolu, a Skandinavci protiv autsajdera Ukrajine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve