Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.05.2017.

21:30

Zvezda Nišlijama uplatila 100.000 €

Fudbalski klub Crvena zvezda uplatila je Radničkom iz Niša 100.000 evra pred duel sa Partizanom.

Izvor: SM

Autor: SM

Zvezda Nišlijama uplatila 100.000 €
Starsport

Novinare je zanimalo u kakvim je odnosima sada Zvezdan Terzić sa Ivicom Tončevim i upravom Radničkog, jer se gostovanje u Nišu nameće kao najteži posao za Partizan do kraja trke.

Pre dva dana je uplaćena prva rata od 100.000 evra za Pavkova, imamo izvanredne odnose sa Radničkim iz Niša“, naglasio je Terzić, prenosi"Žurnal".

Da podsetimo, Radnički je podneo tužbu Arbitražnim sudom FSS protiv Crvene zvezde zbog duga od 300.000 evra za obeštećenje Milana Pavkova prilikom transfera u beogradski klub.

Zvezda je tada pozvala Nišlije da spor oko transfera reši po "definisanim propisima", pred organima FSS, a ne pred običnim sudom, na šta su iz Niša reagovali sledećim rečima:

''Umesto da kažu bilo šta o činjenici da nam duguju 300.000 evra na ime obeštećenja za transfer fudbalera Milana Pavkova, oni se bave nepostojećim 'pravnim dilemama' oko nadležnosti arbitražnih i redovnih sudova. Radnički je podneo tužbu upravo pred arbitražnim sudom u FSS'', navedeno je tada u saopštenju niškog Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve