Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.05.2017.

13:36

Terzić: Sada je regularno, lopovi nam oteli titulu

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da su tom klubu "lopovi oteli titulu".

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Terzić: Sada je regularno, lopovi nam oteli titulu
Starsportphoto

Terzić je dodao da snosi veliki deo odgovornosti za situaciju u kojoj se našao klub.

"Sada je prvenstvo konačno regularno, u poslednja dva dana. Svesni smo svi kakva je bila najprljavija mediska hajka, Zvezda državni klub, Terzić mafijaš, da je Zvezda sve 'zatvorila', u stilu drž'te lopova. Nas su pokrali u stilu drž'te lopova. Nas su pokrali u derbiju. Sudija Danilo Grujić ne isključuje Leonarda, koji je posle toga dao gol. Nije svirao faul na golmanu, a to su ključne stvari koje su rešile derbi", rekao je Terzić na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Terzić se obratio medijima posle ostavke trenera Miodraga Božovića, koji je napustio klub posle poraza od Voždovca od 2:3, posle kojeg je Zvezda pala na drugo mesto na tabeli sa tri boda manje od Partizana.

Terzić je rekao da ne traži alibi i da svi imaju odgovornost, o kojoj će se pričati na Skupštini kluba.

"Spreman sam da odem, ali odlazim uzdignuta čela na svemu što sam uradio u Crvenoj zvezdi", naveo je Terzić.

Terzić je iskrostio priliku i da se zahvali dojucerasnjem treneru Miodragu Božoviću na svemu sto je uradio za klub.

"Zvezda je 640 dana bila prva na tabeli i posle vikenda pala na drugo mesto,zbog čega je Božović otišao i preuzeo odgovornost na sebe. Zahvalio bih mu se na svemu što je uradio i osvajaju titule. Sve je to deo Zvezde, najlepše je kad se pobeđuje. Kao direktor, snosim veliki deo odgovornosti i spreman sam na sve kritike", zaključio je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

497 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve