Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.05.2017.

22:33

Murinjo: Drago mi je, 'Tobdžije' prvi put srećne

Menadžer Arsenala konačno je pobedio portugalskog stručnjaka u Premijer ligi i to posle 13. pokušaja.

Izvor: SM

Autor: SM

Murinjo: Drago mi je, 'Tobdžije' prvi put srećne
Getty Images

‘Tobžije’ su na svom stadionu slavile protiv ‘Đavola’ golovima Džake u 54 i Velbeka u 5 i tako prekunuke niz od 25 utakmica Junajtedov niz od 25 utakmica bez poraza u prvenstvu koji su započeli u otobru prošle godine.

"Pobeda je bila izgrađena na strpljivoj igri iako smo u prvom poluvremenu bili nervozni. U drugom delu se to promenilo i tada smo postigli dva gola. Bila je ovo dobra pobeda," rekao je ‘Profesor’ i dodao:

“Matematički smo još uvek u igri. Moramo da pobeđujemo u ostalim mečevima, ali potrebna nam je i pomoć i ostalih ekipa" zaključio je Francuz.

Mourinjo je uprkos lošem rezultatu ipak bio zadovoljan nastupom svoje ekipe.

"Razočaran sam rezultatom, ali ne i nastupom. Svideo mi se individiualni nastup kao i kolektivni. Izgubili smo jer nismo postigli pogodak, a imali smo sjajne prilike da to promenimo”.

Menadžer Junajteda rekao je da je eklpa Arsena Vengera imala sreće i uspeo da “pecne” francuskog stručnjaka.

"Oni su imali sreće s onim golom. Ovo je bio prvi puta da sam napustio Hajberi ili Emirate, a da su njihovi navijači zadovoljni. Pre kada sam odlazio plakali su i bili tužni, a danas odlaze sretni i drago mi je zbog toga. skreno ne uživam u činjenici da veliki klub kao Arsenal ne osvaja trofeje. Arsene Venger je veliki menadžer, tako da taj rekord koji imam protiv njega nije normalan" .

'Posebni' je posle utakmice rekao da će do kraja sezone njegova ekipa veću pažnju posvetiti takmičenju u Ligi Evrope.

"Sumnjam da će ostale ekipe koje igraju jednu utakmicu nedeljno da izgubi. 'Da, sve snage usmerićemo ka Ligi Evrope'', rekao je Murinjo i dodao da će njegova ekipa igrati svakako na pobede u preostalim mečevima u Premijer ligi.

Junajted je peti na tabeli sa 65 bodova, četiri manje od Mančester sitija i pet od Liverpula, koji ima i meč više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve