Nova vest
Fudbal

Petak, 05.05.2017.

22:17

Nikolić: Najbitnije da smo prvi, videćemo do kad

Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je da je ekipa zasluženo osvojila tri boda protiv Javora, kao i da ga raduje što su crno-beli nastavili niz bez poraza.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Nikolić: Najbitnije da smo prvi, videćemo do kad
Starsport

"Pobedili smo na jako teškom gostovanju i to je jako bitno. Imali smo potpunu kontrolu utakmice od početka i mislim da smo zasluženo pobedili".

"Od starta smo imali prilike, nismo ih iskoristili, ali u drugom jesmo i postigli smo dva gola. Napravili smo jednu grešku potom i primili gol, ali dobro, završnica je prvenstva i nervoza raste", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana pobedili su u Ivanjici Javor sa 2:1 u prvoj utakmici 34. kola Super lige i tako makar do subote izbili na prvo mesto prvenstva Srbije.

Crno-belima je ovo bila 32. uzastopna utakmica u svim takmičenjima bez poraza.

"To je samo jedna utakmica više... Najbitnije je da je Partizan večeras prvi, ali koliko će to biti, videćemo nakon sutrašnje utakmice", dodao je on.

Trener Javora Srđan Vasiljević rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu i ocenio da je njegov tim "po ko zna koji put" primio gol "nakon početničkih grešaka".

"Dobra partija Javora, ali imali smo naspram sebe jaku ekipu Partizana koja je nametnula svoj ritam od početka. Kontrolisali su igru velikim posedom. U prvom delu smo uspeli donekle da osujetimo njihove napade, ali u drugom se situacija promenila. Postaje praksa da odmah na početku drugog poluvremena primamo golove posle grešaka... Šta da se radi, ipak se dešava, ali ne bi smelo. Bila je ovo takmičarksa utakmica. Imali smo šanse, ali imao i Partizan", rekao je Vasiljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve