Nova vest
Fudbal

Petak, 05.05.2017.

12:55

Slomio nogu igraču OFK Beograda, dobio samo žuti

Fudbaler OFK Beograda Draško Đorđević doživeo je tešku povredu prilikom starta Miodraga Gemovića u duelu sa šabačkom Mačvom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Slomio nogu igraču OFK Beograda, dobio samo žuti
Foto: YouTube screenshot

Mačva je savladala prežaljeni OFK rezultatom 3:0, a ružan detalj dogodio se u prvom poluvremenu, zbog čega mu je sudija Nikola Radaković pokazao samo Gemović dobio samo žuti karton.

Slaba kazna za igrača Mačve zasmetala je čelnicima ‘Romantičara’, a Gemović je već u 28. minutu dobio drugi žuti karton i morao je da napusti teren.

"Na samom početku utakmice posle prvog našeg kornera, iz kontre smo primili gol, što je nedopustivo da se tako neodgovorno priđe jednom poslu. Nismo ušli dobro u utakmicu kao što smo u prethodne dve, samim tim izgubljen je neki ritam, posle loma noge našeg igrača Đorđevića svi su bili u nekom negativnom raspoloženju. Ovom prilikom bih našem igraču Drašku Đorđeviću poželeo brz oporavak, a ekipi Mačve puno sreće u nastavku prvenstva i nadam se ulazak u Superligu", rekao je trener OFK Beograda Petra Divića na konferenciji za novinare.

Ovim trijumfom Šapčani su nastavili put ka Superligi jer zauzimaju prvo mesto na tabeli sa 53 boda, šest više od drugoplasirane slobode, dok je OFK Beograd već ispao u treći rang takmičenja.

"Stvarno je za sve bio šok povreda Đorđevića, dečka znam od ranije i zaista mu želim brz oporavak", dodao je Dragan Aničić, šef stručnog štaba Mačve.

Podsetimo, ekipa sa Karaburme je u svojoj istoriji osvojila pet titula prvaka države, isto toliko puta su pobeđivali u Kupu, a svojevremeno su igrali i u četvrtfinalu UEFA kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve