Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.04.2017.

19:09

Miha: Ove sezone žalimo za mnogo stvari

Ekipa Torina savladala je kao gost Kjevo 3:1, u 30. kolu italijanske Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Miha: Ove sezone žalimo za mnogo stvari
Getty Images

Trener “Bikova“ Siniša Mihajlović zadovoljan je pobedom, ali žali za sezonom, jer smatra da je njegova ekipa zaslužila više.

“Ove sezone imamo da žalimo za mnogo stvari, zato što smo igrali dosta utakmica u kojima smo zaslužili mnogo više nego što smo dobili. Promašeni penali, nerešeni rezultati sa lošije rangiranim timovima, ali krivica spada na nas, zato što ne možemo da očekujemo da dominiramo tokom 90 minuta. U završnici sezone tražimo da igramo konstantno, i za sada igramo dobro. Utakmice protiv Sampdorije i Juventusa biće test zrelosti ove ekipe“, rekao je Mihajlović.

Srpski stručnjak osvrnuo se i na formu Belotija i njegove šanse da bude najbolji strelac Serije A.

“Bilo bi sjajno za njega da bude najboji strelac, ali je za mene važniji prvi tim, koji pomaže Belotiju da uvek bude u dobroj situaciji da postigne gol“, kazao je trener Torina.

“Bikovi“ se nalaze na devetoj poziciji sa 48 bodova i gotovo da nemaju šanse za Evropom, pošto imaju 15 poena manje od Atalante koja se nalazi petom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve