Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.04.2017.

13:05

Član Sudijske komisije: Crveni Leonardu i Boaćiju

Igor Radojčić, sekretar Sudijske komisije FS Srbije, rekao je gostujući na 'Areni sport' da su Leonadro i Ričmond Boaći zaslužili crvene kartone u derbiju.

Izvor:

Autor:

Član Sudijske komisije: Crveni Leonardu i Boaćiju
StarSport

Crno-beli su slavili na stadionu crveno-belih 3:1, pa sada imaju isti broj bodova kao večiti rival, šest kola pre kraja šampionata.

Strelac dva gola za goste, Brazilac je u 50. minutu udario štopera domaćina Abrahama Frimponga u lice, u trenutku kada je već imao žuti karton, dok je napadač Zvezde u finišu susreta oštro startovao na Nemanju Miletića, posle čega je levi bek Partizana morao van igre i neće ga biti u derbiju sa Vojvodinom predstojećeg vikenda.

"Za prekršaj Leonarda minimalna kazna je žuti karton, dok je Boaći trebalo da dobije direktan crveni – zbog ugrožavanja bezbednosti pobednika", rekao je Radojčić.

Danilo Grujić, glavni arbitar, pokazao je centarforu šampiona Srbije žuti karton.

Start Boaćija možete videti na 2:13:00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve