Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.04.2017.

00:13

Ronaldo: Pošteno smo pobedili

Napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo smatra da je njegov tim zasluženo eliminisao Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Ronaldo: Pošteno smo pobedili
Foto: Getty images

Real je posle 2:1 u Minhenu izgubio istim rezultatom u Madridu od Bajerna, ali je uz pomoć sudija na čelu sa Mađarom Viktorom Kašaijem postigao tri gola u produžecima za preokret na 4:2.

Ronaldo je ostvario het-trik, ali je njegov drugi gol, ključni na meču za izjednačenje u produžetku, potignut iz ofsajda pozicije.

"Bili smo bolji, imali smo više šansi, nije lako dati šest golova Bajernu. Pošteno smo pobedili. Navikli smo da se mučimo, srećni smo. Bajern je pokazao da je sjajan tim, ali smo mi bili odlični", rekao je Ronaldo.

Portugalac je tokom meča poslao i jednu poruku navijačima.

"Tražim im da mi ne zvižde jer uvek dajem sve od sebe. Uvek igram najbolje što mogu, da pomognem Real Madridu. Držaću se dobrih stvari, tim je odličan, super smo igrali", zaključio je Portugalac.

U polufinale LŠ se plasirao i drugi madridski tim, Atletiko je eliminisao u dvomeču Lester Siti. Posle 1:0 na Visente Kalderonu, remizirao je u Engleskoj 1:1.

Preostala dva učesnika polufinala biće poznata u sredu uveče. Barselona juri tri gola zaostatka protiv Juventusa na Nou Kampu, dok Borusija gostuje u Monako sa minusom od jednog gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve