Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.04.2017.

18:34

Zidan vodi Real i sledeće sezone

Zinedin Zidan vodiće kao trener Real Madrid i naredne sezone, prenosi madridski dnevnik Marka.

Izvor: AK

Autor: AK

Zidan vodi Real i sledeće sezone
Foto: Getty images

Francuskom stručnjaku na leto ističe ugovor, ali će mu predsednik Florentino Peres verovatno ponuditi novi, na još jednu sezonu.

Zidan je preuzeo Real usred prošle sezone, zamenio i Rafaela Benitesa i odveo klub za koji je i igrao do titule Lige šampiona.

Sada ima priliku da mu donese i prvu titulu u Španiji posle pet godina, a pošto je i dalje u odličnoj situaciji i u Ligi šampiona, mogao bi da postane prvi trener od 1958. koji je u jednoj sezoni sa Realom osvojio i domaće prvenstvo i Evropu.

Zidan je prethodnih meseci odbijao da spekuliše o svojoj budućnosti na Santjago Bernabeuu, a zbog neizvesne situacije navodno nije ni planirao pojačanja za sledeće leto.

Real u utorak dočekuje Bajern, u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. Madriđani su u Minhenu slavili 2:1 posle preokreta.

Već u subotu "kraljevski" klub očekuje još jedan veliki izazov, dočekuje najvećeg rivala Barselonu, u "Klasiku" koji bi mogao da reši LaLigu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve