Nova vest
Fudbal

Subota, 15.04.2017.

22:22

Zidan: Isko je pokazao da mu je mesto u Realu

Real Madrid je preokretom pobedio 3:2 Sporting iz Hihona, a najzaslužniji za pobedu bio je Isko koji je postigao dva pogotka.

Izvor: B92

Autor:B92

Zidan: Isko je pokazao da mu je mesto u Realu
Getty Images

"On je odigrao sjajnu utakmicu. Zadovoljan sam njegovom igrom, napravio je razliku na terenu, njegovi su nam golovi doneli tri boda," rekao je Zinedin Zidan posle meča i dodao:

"Sjajan igrač i dokazao je da je Real klub gde pripada. Pokazao je da je veliki igrač. Ako sam bio nepravedan prema njemu, onda sam bio nepravedan prema svima koji ne igraju.

Mi smo ekipa od 24 igrača i svako od njih može igrati van Reala. Ali ovo je težina trenerskog posla - kada s vremena na vreme moraš dobrog igrača da ostaviiš na klupi."

Trener 'Kraljevića' dodaje da svako mora sám da izazoversvoju sreću.

"U fubalu ne postoji sreća, samo vredan rad, trud u svakoj utakmici, u svakom tenutku, za svaku loptu. Moramo sami da izazovemo svoju sreću. Svesni smo da s timom koji imamo možemo dobiti svaku ekipu", zaljučio jeFrancuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve