Nova vest
Fudbal

Subota, 15.04.2017.

17:00

Juventus na +8 od Rome, Mihin novi remi

Fudbaleri Juventusa lako su savladali Peskaru sa 2:0, dok Roma polako posustaje u borbi za titlu, pošto su remizirali sa Atalantom 1:1, u 32. kolu Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Juventus na +8 od Rome, Mihin novi remi
Getty Images

Izabranici Masimilijana Alegrija imali su lakši trening na gostovanju protiv poslednjoplasirane Peskare.

Do vođstva su stigli u 23. minuta, kada je Kvadrado nesebično asistirao Iguainu kome nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu. Do dvocifrene prednosti Juve je stigao u 43. minuta, posle sjajnog dodavanja glavom Mandžukića, Iguan je bio ponovo strelac.

U nastavku meča klub iz Torina je održavao prednost i na kraju stigao do 26. trijumfa u sezoni.

Sa druge strane, glavni rival Juventusa u borbi za titulu, Roma, nije uspela da napravi preokret protiv Atalante, pošto su posle prvih 45 minuta gubili 1:0.

Gosti su došli do vođstva u 22. minuta, kada je Kurtić polu-volejom sa 14 metara savladao Šćesnog. ’Vučica’ je bila dominantnija, ali su tek u drugom poluvremu stigli do izjednačenja.

U 50. minuta na asistenciju Salaha, Džeku nije bilo teško da postigne 25 gol u ligi. Domaći su u 65. minutu zamalo stigli do drugog gola, međutim sreća nije bila na strani Naingolana koji je pogodio prečku. Do kraja utakmice, Roma je bila bolji protivnik ali nije uspela to da materijalizuje.

Siniša Mihajlović i Torino nastavili su sa bledim partijama, ovoga puta remizirali su sa Krotoneom 1:1.

Do prednosti ’bikovi’ su stigli u 66. minuta kada je Beloti pogodio sa bele tačke, međutim Krotone je uspeo da izjednači u 81. minutu preko Simija, koji je na kraju postavio i konačan rezultat. Adem Ljaljić je odigrao celu utakmicu za Torinu.

Darko Lazović(Đenoa) i Sergej Milinković-Savić(Lacio) odigrali su po 90 minuta u međusobnom duelu.

Đenoa je imala prednost do 91. minuta, međutim Lusi Alberto je uspeo da izjednačio na 2:2, i postavi konačan rezultat.

Bivši igrač Crvene zvezde učestvovao je kod drugog gola, kada je sjajnim centaršutom pronašao Pandeva, koji je glavom savladao golmana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve