Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.04.2017.

16:30

Ikardi: Žao mi je što smo razočarali navijače

Kapiten Intera Mauro Ikardi izvinio se navijačima zbog poraza od Sampdorije i rekao je da svi fudbaleri u timu imaju poverenja u trenera Stefana Piolija.

Izvor: SM

Autor: SM

Ikardi: Žao mi je što smo razočarali navijače
Getty Images

Inter je u ponedeljak uveče izgubio 2:1 od Sampdorije kod kuće, čime je praktično ostao bez šansi da se plasira u Ligu šampiona.

"Ovo je težak poraz, jer nas je usporio u trci za Ligom šampiona. Nismo bili precizni ispred gola. Imao sam veliku priliku da postignem gol da povedemo 2:1, ali nije utakmica bila loša samo zbog toga. Pali smo u drugom poluvremenu i oni su to iskoristili. Žao nam je što smo razočarali navijače, jer nas je mnogo njih bodrilo. Bolelo je što smo izgubili poene pred njima", rekao je Ikardi.

Napadača "Nerazura" priznao da je Sampdorija uspela da potisne njegov tim, ali nije imao dilemu oko trenera, koji je ekipu preuzeo tokom sezone, kao ni oko budućnosti kluba.

"Trener? Imamo potpuno poverenje u Piolija. Uradio je sjajan posao i svi smo svesni toga. Inter je pravi tim, želim da osvajam trofeje sa njim, a da bismo uspeli u tome, moramo da radimo i da žrtvujemo neke stvari. Ako nastavimo da ovako radimo, uradićemo velike stvari", rekao je Ikardi.

Ikardi se ponovo nije našao u sastavu reprezentacije Argentine tokom reprezentativne akcije, a mediji su nagađali da ga Lionel Mesi ne želi u reprezentaciji.

"Ne znam zašto sam izostavljen. Ne razumem to. Kada dobijem poziv, to će biti nagrada za sve što sam uradio sa Interom. Biću spreman kada dodje trener koji će me pozvati. Ne znam da li je to do trenera ili nekog drugog. Pitajte o tome nekog drugog", zaključio je 24-godišnji fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve