Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.04.2017.

23:23

Luković: Cilj je jasan – dupla kruna

Vezista Crvene zvezde Andrija Luković rekao je da je Mladost iz Lučana ozbiljan rival, ali da očekuje prolazak svoje ekipe u polufinale u Kupa Srbije.

Izvor:

Autor:

Luković: Cilj je jasan – dupla kruna
crvenazvezdafk.com

"Od starta ove sezone imamo jasan cilj pred sobom, a to je osvajanje duple krune. Želimo da posle pet godina osvojimo ponovo titulu u Kupu. Prva naredna prepreka na tom putu nas očekuje sada u sredu. Naporno se pripremamo za meč, znamo da je Mladost ozbiljan rival. Već su obezbedili plasman u plej-of i sigurno nam neće biti lako, ali ni u jednom trenutku ne sumnjam u svoju ekipu. Razmišljamo samo o prolasku dalje", rekao je Luković za sajt kluba.

Crvena zvezda u sredu na svom terenu dočekuje Mladost iz Lučana u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Vezista Zvezde je do samo jednom u karijeri igrao protiv ekipe iz Lučana.

"Prva utakmica protiv Mladosti bila mi je ove sezone na Marakani kada smo remizirali rezultatom 2:2. Ranije nisam imao prilike da igram protiv njih, bili su u drugoj ligi kada sam nastupao za Rad. Sada dobro poznajem njihovu ekipu i siguran sam da će duel u sredu biti uzbudljiv i da će svi koji dođu na Marakanu uživati u atraktivnom i lepom fudbalu", rekao je on.

Veliki broj utakmica koji očekuje crveno-bele u predstojećim nedeljama biće šansa za igrače sa manjom minutažom da se nametnu treneru Miodragu Božoviću.

"Nadam se da ću kroz utakmice u Kupu obezbediti veću minutažu i u prvenstvu. Sada nam je raspored veoma gust, igramo u ritmu sreda pa subota i pretpostavljam da će više igrača koji nisu ostvarili veću minutažu dobiti šansu. Na šefu je da odluči ko će igrati, ja treniram maksimalno, dajem sto posto sebe kao da ću igrati svaku utakmicu. Dokle god Zvezdi ide dobro ne žalim se", rekao je Luković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve