Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.04.2017.

20:53

EP: Ognjenovićevi klinci na Nemačku, Irsku i BiH

Kadetska reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj igrati u Grupi C sa selekcijama Nemačke, Irske i Bosne i Hercegovine, odlučeno je žrebom.

Izvor:

Autor:

EP: Ognjenovićevi klinci na Nemačku, Irsku i BiH
fss.rs

Srbija prvi meč igra sa Irskom, drugi rival izabranicima selektora Perice Ognjenovića je Nemačka, a možda i odlučujući duel nacionalna selekcija će igrati sa BiH.

Evropsko prvenstvo održaće se u Hrvatskoj od 3. do 19. maja.

"Ne mogu da budem nezadovoljan grupom", rekao je odmah po okončanju žreba selektor Ognjenović.

"Irci su fizički jaka selekcija, Nemci po starom običaju sila u svakom uzrastu, a Bosna i Hercegovina je nama dobro poznata škola sa eks-Ju prostora. Naša ambicija je da se plasiramo u nokaut fazu i sve ćemo učiniti da ispunimo cilj. Kada pogledam druge grupe, pre svega onu u kojoj se nalaze Španija, Italija i domaćin Hrvatska, moramo biti zadovoljni žrebom", dodao je Ognjenović.

U Grupi A igraće Hrvatska, Španija, Turska i Italija, Grupu B čine selekcije Škotske, Francuske, Madjarske i Farskih ostrva, dok su u Grupi D Holandija, Engleska, Norveška i Ukrajina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve