Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2017.

12:00

Izljubite se sa svojima, počinje "ludi" april!

Period od februara do maja vreme je kada se u većini evropskih liga odlučuje o tome ko će biti šampion.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Izljubite se sa svojima, počinje
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Poslednjih godina neizvesnosti nije bilo mnogo, ali bismo ove sezone mogli da prisustvujemo veoma zanimljivom fudbalskom foto-finišu.

Što se tiče ‘liga petica’, minhenski Bajern je u najboljoj situaciji i verovatno je već osigurao petu uzastopnu titulu, vrlo blizu su Čelsi u Engleskoj i Juventus u Italiji, dok je u drugim takmičenjima situacija malo drugačija.

U Španiji Real preti da prekine Barseloninu dominaciju, a možda i najprijatnije iznenađenje ove sezone, ekipa Monaka, na dobrom je putu da svrgne Pari Sen Žermen sa vrha francuskog fudbala.

Situacija u Superligi Srbije drugačija je nego pre 12 meseci, kada je već bilo jasno da će Crvena zvezda doći do trofeja, iako su i u novoj sezoni lideri na tabeli sa šest bodova više od Partizana. Prilike u regionalnom fudbalu se polako menjaju, čemu svedoči i činjenica da zagrebački Dinamo nije prvi u Hrvatskoj.

Klub Zdravka Mamića zaostaje za vodećom Rijekom i Hrvatska bi prvi put posle 11 godina mogla da dobije novog šampiona!

Kompletan tekst pročitajte u našoj rubrici TEME.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve