Nova vest
Fudbal

Petak, 24.03.2017.

17:00

Murinjo u Zagrebu, Perišić na Old Trafordu?

Žoze Murinjo, menadžer Mančester Junajteda, nalazi se u Zagrebu, gde će pokušati da dogovori detalje oko prelaska Ivana Perišića na Old Traford, piše Index.

Izvor:

Autor:

Murinjo u Zagrebu, Perišić na Old Trafordu?
Getty Images

Društvo Portugalcu pravi legendarni Predrag Mijatović, s kojim boravi u zagrebačkom hotelu 'Espianada' i s kojim će gledati duel na Maksimiru između Hrvatske i Ukrajine.

Interesovanje hrvatskih novinara za posetu 'Specijalnog' ogromno je, prate njegov svaki korak, a već su uspeli i da vide tu 'specijalnu' stranu njegove ličnosti – kada su ga presreli ispred hotela, dok je pričao telefonom.

"Hvala vam što ste mi dopustili da prošetam po gradu", prenosi Index ironične reči iznerviranog Murinja.

Engleski mediji poslednjih nekoliko nedelja spekulišu da je Murinjo zainteresovan za krilnog napadača milanskog Intera, ističući da je iznos celog posla negde oko 40 miliona evra.

Da ovo zaista i jeste slučaj govori i činjenica da Perišić nema prava nastupa u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo zbog kartona, ali ga je selektor Ante Čačić uvrstio među reprezentativce.

Dvadesetosmogodišnji Perišić karijeru je započeo u splitskom Hajduku, da bi već sa 18 godina otišao u Sošo. Preko dresa Klub Briža stigao je do Borusije Dortmund, potom i Volfsburga, pre nego što je 2015. godine za 18 miliona evra stigao u Milano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve