Nova vest
Fudbal

Petak, 24.03.2017.

09:53

Delije: Dođite na šetnju, Rusi i Srbi braća zauvek

Navijači Crvene zvezde pozvali su sve pristalice ovog kluba da učestvuju u performansu pre spektakularne utakmice u subotu.

Izvor: B92

Autor:B92

Delije: Dođite na šetnju, Rusi i Srbi braća zauvek
Starsportphoto

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve koja će biti odigrana u subotu, 25. marta u 18 časova, privlači veliku pažnju i u Srbiji, i u Rusiji.

Zbog toga će ‘Delije’ organizovati šetnju do stadiona u društvu ruskih navijača, kako bi pokazali “pravu snagu prijateljstva”.

“Pozivamo sve prave i iskrene prijatelje ruskog naroda i bratskog kluba Spartak, da u subotu u 15 časova, dođu u park iznad Slavije, koji se nalazi na uglu Birčaninove i Katićeve, odakle ćemo zajedničkom šetnjom sa našom braćom iz Rusije, da pokažemo pravu snagu našeg prijateljstva.

Skup je planiran za 15 časova, a polazak ubrzo nakon skupljanja, kako bi na vreme stigli ispred stadiona, i na vreme ušli zbog koreografije koja je planirana za početak utakmice!

Rusi i Srbi braća zauvek!”, stoji u saopštenju navijača Zvezde na sajtu oaza.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve