Nova vest
Fudbal

Subota, 18.03.2017.

17:45

BL: Poraz Lajpciga, het-trik Modesta

Verder iz Bremena bio je ubedljiv protiv RB Lajpciga 3:0 (1:0), dok je Hofenhajm takođe na svom terenu bio bolji od Bajera iz Leverkuzena – 1:0 (0:0).

Izvor: B92

Autor:B92

BL: Poraz Lajpciga, het-trik Modesta
Getty Images

Verder je zabeležio izuzetno važan trijumf u borbi za opastanak, pogocima Zlatka Junuzovića u 34, Florijana Grilič u 59. i Florijana Kainca u 90. minutu, pa je sada tri boda daleko od ugrošenog Hamburga, ali uz meč više.

Naš Miloš Veljković odigrao je ceo meč za domaće.

S druge strane, Hofenhajm je 11. trijumfom u sezoni nastavio borbu za Evropu, a jedini gol na 'Virslo Rein-Nekar Areni' postigao je Sandro Vagner u 62. minutu.

U preostalim susretima 25. kola Bundeslige, najviše pogodaka viđeno je u okršaju Kelna i Herte, dveju ekipa koje se takođe bore za međunarodni fudbal naredne sezone, a na kraju su slavili 'Jarčevi' – 4:2 (3:0).

Domaćin je sjajno otvorio susret i već posle 45 minuta igre praktično obezbedio sva tri boda. Juja Osako pogodio je već u šestom minutu za vođstvo, da bi konačan rezultat prvog poluvremena postavio Entoni Modeset u razmaku od dva minuta, od 35. do 37.

Vedad Ibišević smanjio je zaostatak svog tima iz penala posle pet minuta igre u nastavku, ali je i sve definitivno bilo gotovo u 63. kada je Francuz kompleitrao het-trik. Konačan rezultat meča postavio je Džon Bruks šest minuta kasnije.

Keln, za koji je Miloš Jojić odigrao 76. minuta, pre nego što je zamenjen, a Neven Subotić ceo susret, sada zauzima šesto mesto sa samo tri boda manje od subotnjeg rivala iz Berlina.

Volfsburg je golom Gomesa porazio Darmštat – 1:0 (1:0), a jedini susret koji je završen bez pobednika odigran je u Augzburgu gde je gostovao Frajburg – 1:1 (1:1).

Gojko Kačar našao se u timu domaćina od 28. minuta, zamenivši povređenog saigrača, dok je u timu gostiju Aleksandar Ignjovski zaigrao od starta drugog poluvremena.

Dan su u Frankfurtu zatvorili Ajntraht i Hamburger Športferajn duelom bez golova. Mijat Gaćinović odigrao je ceo meč za domaće, a Filip Kostić za goste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve