Nova vest
Fudbal

Subota, 18.03.2017.

16:38

Ivanović: Nadam se pobedi protiv Mladosti

Trener Vojvodine Dragan Ivanović rekao je da njegova ekipa mora ozbiljno da shvati predstojeći meč protiv Mladosti, u kojem se nada novom trijumfu crveno-belih.

Izvor:

Autor:

Ivanović: Nadam se pobedi protiv Mladosti
StarSport

"Posle pobede u Gornjem Milanovcu, ekipa je vratila samopouzdanje, jer svi znamo kako je prošao derbi. U goste nam dolazi ekipa koja nas je jesenas u Lučanima pobedila sa 2:0, što nas tera na oprez", rekao je Ivanović.

U 27. kolu Superlige Srbije fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Mladosti na Karađorđu.

"U ovoj takmičarskoj sezoni, Mladost je napravila iskusnu ekipu i nadogradila je u odnosu na prošlo prvenstvo. To je dosta kvalitetan tim, bez obzira na to što u poslednja dva-tri kola ima neočekivane rezultate. Mladost je blizu ulaska u plej-of i mislim da će učiniti sve što može, pogotovo protiv Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine, kako bi se pokazala u najboljem svetlu", rekao je Ivanović.

"Očekujem neizvesnu utakmicu, iako je naš tim pokazao da je u dobroj formi. Verujem da će momci ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i nadam se pobedi", dodao je on.

Utakmica između Vojvodine i Mladosti na programu je u nedelju od 17.00, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve