Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.03.2017.

18:55

Đurđević: Iscrpeo me derbi, prvi put u "rupi"

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević očekivao je tešku utakmicu protiv Metalca u Superligi Srbije, ali ističe da je ekipa dobro reagovala i zasluženo pobedila.

Izvor: B92

Autor:B92

Đurđević: Iscrpeo me derbi, prvi put u
Foto: StarSport

"Očekivali smo vrlo tešku utakmicu, jer znamo da je prva sledeća posle derbija uvek teška. Dobro smo počeli, prvo poluvreme smo odigrali dobro, ali smo dali samo jedan gol, iako smo imali mnogo šansi. U drugom poluvremenu smo takođe kontrolisali igru i na kraju zasluženo pobedili 3:0", rekao je Đurđević.

Partizan je nadigrao Metalac 3:0 u u 25. kolu Superlige, tri dana nakon remija sa Crvenom zvezdom u "večitom" derbiju (1:1).

"Dosta me je iscrpeo derbi. Prvi pu sam igrao dole u "rupi". Bilo je jako teško, ali uspeo sam da se oporavim, tako da smo danas odigrali normalno utakmicu. Sutra nas čeka oporavak i onda još jedna teška utakmica. Sutra počinjemo da se spremamo za Lučane. Biće teško dole, ali mi nastavljamo dalje i nastavljamo ovaj pobednički niz", rekao je Đurđević.

On je bio strelac izjednačujućeg gola za Partizan protiv Crvene zvezde. U medijima se od kraja derbija vodila polemika da li je igrač zakačio loptu i rukom dok je glavom davao gol.

"Smetalo mi je to pomalo, samo se o tome pričalo, a ne o tome koliko smo mi šansi imali, a oni ne...Prijalo mi je i skandiranje navijača danas, znači mi što su me prihvatili. Ja im to vraćam na terenu", rekao je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve