Nova vest
Fudbal

Subota, 04.03.2017.

18:52

Da li je Zvezda uskraćena za penal?

Crvena zvezda povela je protiv Partizana golom iz neregularne situacije, ali da li su sudije oštetile i crveno-bele u 153. derbiju?

Izvor: AK

Autor: AK

Da li je Zvezda uskraćena za penal?
Foto: YouTube screenshot

Prvi sporan momenat dogodio se u 19. minutu utakmice na "Rajku Mitiću", kada je Srđan Plavšić pao u kaznenom Partizana posle duela sa Leonardom.

Vezni igrač Zvezde je ušao sa desne strane u šesnaesterac, Brazilac se naslonio na njega nakon čega je on odmah pao. Glavni sudija Majo Vujović je pokazao igraču Zvezde žuti karton zbog simuliranja

Deset minuta pre kraja poluvremena arbitri su još jednom direktno uticali na ishod meča, nisu videli gol-aut nakon koga je Zvezda povela 1:0.

Vujović je neočekivano dobio ulogu glavnog sudije na ovom meču, iako je prethodno bio najavljen najbolji srpski arbitar Milorad Mažić.

To je uzburkalo srpsku fudbalsku ligu, direktor Zvezde Zvezdan Terzić je direktno kritikovao FSS i Sudijsku komisiju, nakon čega su usledili odogovori ostalih srpskih klubova, koji su stali u odbranu Saveza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve