Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.03.2017.

21:27

Radnički: Terzić urušava srpski fudbal

Radnički iz Niša ocenio je da generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić urušava srpski fudbal.

Izvor:

Autor:

Radnički: Terzić urušava srpski fudbal
WikiCommons

Nišlije su i pozvale sve klubove da podrže Fudbalski savez Srbije i osude svaki pokušaj mešanja u rad institucija.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je upitao FSS zašto predstojeći večiti derbi ne sudi Milorad Mažić već Majo Vujović, potom su se oglasili i predstavnici Sudijske komisije FSS, Partizan i Čukarički.

Saopštenje Radničkog prenosimo u celosti:

"FK Radnički izražava bojazan da najnoviji pokušaj Zvezdana Terzića da utiče na izbor sudija dodatno urušava srpski fudbal. Uostalom, celokupno dosadašnje ponašanje generalnog direktora prema našem klubu i način na koji je dovodio u pitanje naše poštenje, pokazuje da je to njegov generalni odnos prema svim fudbalskim klubovima i sportskoj javnosti. Žao nam je što vidimo da nije doveden u pitanje samo naš integritet, nego da se broj tih "spornih" povećava. Istovremeno smo zabrinuti jer vidimo da se radi na podrivanju institucija srpskog fudbala, a sve samo da bi se dobio alibi i za eventualni lični neuspeh okrivio neko drugi. U ovom slučaju FSS, u drugom biće Radnički, u trećem bilo ko. Zato pozivamo sve klubove da podrže FSS i osude svaki pokušaj mešanja i
narušavanja onog što bi trebalo da predstavlja srž svakog sporta, a to je fer igra

Potpredsenik FK Radnički Niš, Dejan Propadalo
".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve