Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.03.2017.

23:00

Pep: Zadovoljan sam golmanima, Hart se ne vraća

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola zadovoljan je golmanima, Vilijem Kabaljerom i Klaudiom Bravom, a na leto će odlučiti o njihovoj budućnosti u klubu.

Izvor: SM

Autor: SM

Pep: Zadovoljan sam golmanima, Hart se ne vraća
Getty

Kabaljero trenutno brani, iako je Bravo bio prvi izbor tokom većeg dela sezone. Argentincu na leto ističe ugovor, a Gvardiola je nagovestio svojim komentarima da se Džo Hart, koji je trenutno na pozajmici u Torinu, neće vraćati u Mančester.

"Jako sam zadovoljan Vilijem i Klaudiom. Razgovaraćemo sa njim na kraju sezone. Verujem obojici, pa ćemo odlučiti. Ne samo o golmanima, na kraju sezone ćemo odlučiti i o veznim igračima, krilnim, napadačima i bekovima. Moraju da probaju da nastave, da me svakoga dana ubeđuju. Imamo šet-šest igrača kojima ističe ugovor, ali oni znaju kako stoje stvari. Naravno, rizikujemo da potpišu za neki drugi klub, ali moramo to da prihvatimo", rekao je Gvardiola.

"O svemu ćemo odlučiti poslednjeg meseca sezone", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve