Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.02.2017.

14:45

Milijaš: Pobedom stavljamo jednu ruku na titulu

Vezista Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da bi pobedom u 153. večitom derbiju njegov tim došao na korak od odbrane šampionske titule.

Izvor:

Autor:

Milijaš: Pobedom stavljamo jednu ruku na titulu
StarSport

"Domaći teren je prednost u derbiju, iako možda neko drugačije misli. Tu su naši navijači, lično najviše volim da igram na Marakani i to mi znači. Smatram da bismo pobedom stavili jednu ruku na titulu", rekao je Milijaš novinarima posle treninga.

Milijaš je dodao da uopšte ne razmišlja o Partizanu jer smatra da će Zvezda slaviti ukoliko bude na svom nivou.

"Razmišljam samo o nama, prvi smo na tabeli sa šest bodova prednosti i u mislima su mi samo naše vrline i mane, koje moramo da sakrijemo. Ako odigramo na nivou na kakvom možemo ne sumnjam u pobedu", dodao je iskusni vezista.

Milijaš iza sebe ima mnogo derbija i golova u istom, davao ih je glavom, iz penala, van šesnaesterca, a nada se i da će iz slobodnog udarca, što mu je specijalnost.

"Ako bude šansa iz slobodnjaka"možda je iskoristim. Lepo je dati gol na derbiju, ali je najbitnije da pobedimo. To su golovi koji se nikad ne zaboravljaju", poručio je on.

Prema njegovim rečima ključ trijumfa u derbiju leži u sredini terena.

"Donald i Le Talek će imati zadatak da zaustave njihove ofanzivne veziste, kao što će na suprotnoj strani da motre na Kangu. Nadam se da će lopta biti bliže njihovom golu. Svi sa nestrpljenjem čekamo subotnji meč i u dobrom raspoloženju posle dve pobede", navodi Milijaš, uz konstataciju da se fizički oseća mnogo bolje nego kad se vratio u Zvezdu.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve