Nova vest
Fudbal

Subota, 25.02.2017.

23:30

Lalatović: Možemo da se umešamo u borbu za plej-of

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri nisu bili bolji od protivnika, ali da mu mnogo znači pobeda nad Napretkom.

Izvor: SM

Autor: SM

Lalatović: Možemo da se umešamo u borbu za plej-of
Foto: StarSport

"Ne mogu da kažem da smo bili bolji za jedan gol, ali nam mnogo znači ova velika pobeda, da pobegnemo iz zone ispadanja i u sledećoj utakmici možda možemo da se umešamo u borbu za plej-of", rekao je Lalatović.

Čukarički je vezao drugu pobedu sa Lalatovićem na klupi, pošto je sa 1:0 savladao Napredak u 23. kolu Super lige

.

"Igrači su pokazali ogromnu želju da ispune ono što sam tražio i delimično su uspeli. Svaki bod nam je bitan, kao i Napretku, ali smo igrali kod kuće i želeli smo pobedu. Najrealnije bi bilo da je bilo nerešeno, ali su naše izmene urodile plodom", kazao je trener timasa Banovog brda.

On je kritikovao svoje igrače zbog pojedinih grešaka i "driblanja tamo gde ne sme" posle čega je Napredak imao dve izgledne šanse u prvom poluvremenu.

Lalatović je kazao da se vidi da Napredak "ima kvalitet" i da je siguran da će klub iz Kruševca izboriti plasman u Evropu.

"Napredak kao klub i Kruševac kao grad to apsolutno zaslužuju", istakao je bivši trener Vojvodine.

Trener Napretka Vuk Rašović čestitao je Čukaričkom na pobedi.

"Kada se promaše šanse, obično je takav epilog", rekao je Rašović.

On je istakao "sporni momenat" kod gola.

"Odluka nije doneta sa sigurnošću. Vidno je bilo da pomoćni sudija nije siguran, dugo se usaglašavao i tu se nešto dešavalo. Treba sačekati i pogledati taj momenat koji je odlučio utakmicu", kazao je Rašović.

Čukarički će u sledećem kolu gostovati Spartaku u Subotici, dok će Napredak u Kruševcu igrati protiv Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve