Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.02.2017.

14:00

Everton: Volim Srbiju i ne želim da odem

Rasističke uvrede navijača Rada prema fudbaleru Partizana Brazilcu Evertonu Luizu izazvale su veliki odjek širom Evrope, a najviše u Engleskoj.

Izvor:

Autor:

Everton: Volim Srbiju i ne želim da odem
StarSport

Brojni ostrvski mediji, BBC, Skaj Sport, Independent i ostalih, izvestili su da je Everton zaplakao tokom uvreda sa tribina, a sa pričom je najdalje otišao Dejli Mejl jer je kontaktirao fudbalera i njegovu suprugu Luanu.

Luana Everton otkrila je da njen suprug nije prvi put vređan na rasističkoj osnovi, ne samo u Srbiji, već i Švajcarskoj gde je igrao pre Partizana, i to čak i van terena, kako je navela, u supermarketima, restoranima i ostalim mestima.

"Tužna sam, osećala sam strah kada se kući vratio u suzama. Tako nešto se dešavalo i ranije, a moj muž voli da igra fudbal", rekla je Luana za Dejli Mejl, na čije reči se nadovezao prvotimac Partizana da mu je drago što je dobio veliku podršku navijača i da voli Srbiju.

"Nije mi prošlo kroz glavu da ode. Želim da pokažem da sam jači od ovoga", zaključio je Everton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve