Nova vest
Fudbal

Subota, 18.02.2017.

16:05

FSS: Obradović i Ognjenović novi selektori

Bivši fudbalski reprezentativci Milan Obradović i Perica Ognjenović izabrani su za selektore omladinske i kadetske reprezentacije Srbije.

Izvor: SM

Autor: SM

FSS: Obradović i Ognjenović novi selektori
Foto: StarSport

Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije, odlukom Odbora za hitna pitanja, Milan Obradović predvodiće omladinsku reprezentaciju, generacije 1998. godište.

Obradović je nekadašnji fudbaler Obilića, Lokomotive iz Moskve, Borusije iz Menhengledbaha, Metalista iz Harkova i Partizana.

Karijeru je završio u OFK Beogradu 2014. godine, a posle toga se posvetio trenerskom poslu.

On je radio kao pomoćni trener u Napretku i Koperu, a prošle godine bio je prvi trener tog slovenačkog kluba.

Obradović će sa ekipom učestovati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati od 2. do 15. jula u Gruziji. Protivnici Srbije biće Nemačka, Slovačka i Kipar.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Real Madrida, Dinama iz Kijeva i Kajzerslauterna Perica Ognjenović prevodiće kadetsku reprezentaciju, generaciju 2000. godište. On je karijeru završio 2011. godine u Jagodini.

Ognjenovića očekuje završna runda kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj od 3. do 19. maja. Protivnici srpskim fudbalerima biće domaćin turnira Škotska, a tu su još Švajcarska i Crna Gora. Elit runda kvalifikacija za kadete igra se od 17.do 22. marta.

Kako je naveo FSS, Odbor za hitna pitanja odlučio je i da će se finale Kupa Srbije u futsalu održati 10. maja u niškoj dvorani Čair. Takodje, najuže operativno telo FSS dobilo je novog člana, sada već bivšeg potpredsednika FSS, Branka Stojakovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve