Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.02.2017.

11:41

Bajern iz Nemačke 'ispraznio' Emirejts

Pred prvi meč osmine finala Lige šampiona, navijači Arsenala nisu bile previše oduševljeni jer im je rival ponovo bio minhenski Bajern.

Izvor:

Autor:

Bajern iz Nemačke 'ispraznio' Emirejts
arsenal.com

Žreb je želeo da se 'Tobdžije' i Bavarci po treći put, u poslednjih pet godina, sastanu u osmini finala Lige šampiona, a imajući u vidu rezultate prethodnih mečeva razumljivo je zašto simpatizeri kluba sa Emirejtsa nisu bili nimalo zadovoljni.

Strahovi su im se i te kako obistinili, pošto su njihovi ljubimci posle aktivnog rezutlata na poluvremenu (1:1) u nastavku susreta na Alijanc areni primili četiri pogotka – za novu blamažu u evropskim okvirima.

Rezultat je bio identičan kao onaj pre dve godine u grupnoj fazi, dok je računajući poslednjih sedam mečeva ekipa Arsena Vengera primila 16, a dala osam pogodaka, većinom počasnih.

Iako gaje veliko poštovanje prema 'Profesoru', čak i oni navijači Arsenala koji ga uporno brane imaju sve manje strpljenja kada je u pitanju njegova budućnost na klupi.

Ovoga puta svoje nezadovoljstvo iskazali su odmah posle završetka okršaja u Nemačkoj, na zvaničnoj internet prezentaciji kluba. Nedugo posle žreba za nokaut fazu apsolutno sve karte za revanš (slika broj dva), koji je na programu sedmog marta, da bi se posle nove minhenske katastrofe sve promenilo.

U 21.36 svih 60.000 karata bilo je rasprodato, međutim – samo 18 minuta kasnije (slika broj tri) nekoliko stotina mesta bilo je raspoloživo za kupovinu, dok je ta brojka nešto posle 23 časa bila izražena u hiljadama – pošto je gotovo u svakom sektoru bilo moguće kupiti ulaznicu (slika broj jedan).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve