Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.02.2017.

23:30

Darmštat pozvao Obamu u goste

Nemački klub Darmštat pozvao je bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obamu da prisustvuje jednoj od utakmica kluba na domaćem terenu.

Izvor: SM

Autor: SM

Darmštat pozvao Obamu u goste
Getty Images

Darmštat je jedini evropski fudbalski klub koji Obama prati na 'Tviteru', a klub je odmah pokušao da iskoristi tu činjenicu i bivšem predsedniku SAD je poslao poruku preko američkog fudbalera Terensa Bojda.

"Čuli smo da pratite samo jedan evropski fudbalski klub na Tviteru. To je velika čast za Darmštat. Sada kada imate malo više vremena za sebe, želeli bismo da vas pozovemo na naš stadion. Imamo i dres za vas. Dakle, vidimo se na stadionu", rekao je Bojd u videu objavljenom na Tviter nalogu Darmštata.

Bojd je verovatno i razlog zbog kojeg se Obama zainteresovao za nemački klub pošto je 25-godišnji napadač prošlog vikenda postigao gol u iznenadjujućoj pobedu Darmštata nad Borusijom iz Dortmunda.

Obama još nije odgovorio na taj poziv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve