Nova vest
Fudbal

Subota, 04.02.2017.

21:57

Poćetino: Možemo do titule

Maurisio Poćetino rekao je da je zadovoljan igrom u utakmici protiv Midlsbroa i da veruje da njegova ekipa može da osvoji šampionsku titulu u Premijer ligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Poćetino: Možemo do titule
Getty images

Totenhem je pobedio Midlsbro na Vajt Hart Lejnu sa 1:0, golom Harija Kejna i smanjio zaostatak za vodećim Čelsijem na devet bodova. To je bila 100. utakmica Poćetina u Totenhemu, u kojoj je ekipa prekinula niz od dva remija.

"Teško je. U poslednjih nekoliko nedelja videli smo koliko je teško postići gol, pobediti. Drugi smo na tabeli, smanjili smo zaostatak za Čelsijem na devet bodova. Zadovoljan sam igrom", rekao je Poćetino, preneli su britanski mediji.

Čelsi je ranije danas pobedio Arsenal sa 3:1, a trener "tobdžija" Arsen Venger rekao je da Čelsi ima najveće šanse da osvoji titulu.

Poćetino je ocenio da njegova ekipa može da trijumfuje.

"Dobro je postaviti veće standarde, mislim da je naša ekipa spremna da osvoji titulu. Dobro je svrstati nas u kandidate, staviti nas pod pritisak. Ja podnosim pritisak veoma dobro, nema problema", naveo je Poćetino.

Uprkos porazu, trener Midlsbroa Aitor Karanka rekao je da je zadovoljan igrom svog tima. Midlsbro je bez pobede u poslednjih sedam utakmica, u kojima je osvojio samo tri boda, zauzima 15. mesto na tabeli sa 21 bodom i nalazi se na bod od zone ispadanja.

"Još jednom smo pokazali da možemo da igramo protiv svakog protivnika i još jednom su igrači bili sjajni", rekao je Karanka i dodao da će se njegova ekipa koncentrisati samo na svoje rezultate.

"Moramo da mislimo na sebe. Zavisimo samo od sebe, dovoljno smo dobri da ostanemo u ligi. Moramo da zaboravimo protivnike i imamo samopouzdanje", naveo je Karanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve