Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.02.2017.

14:43

Kanga razočaran: Želim titulu sa Zvezdom

Gabonski vezista Gelor Kanga rekao je da je razočaran posle Kupa afričkih nacija i da želi da se koncentriše samo na Crvenu zvezdu i osvajanje titule.

Izvor:

Autor:

Kanga razočaran: Želim titulu sa Zvezdom
Getty Images

"Veoma sam razočaran. Vratio sam se u Zvezdu, želim što pre da zaboravim Kup afričkih nacija i da sa svojim klubom osvojim titulu šampiona Srbije", rekao je Kanga novinarima na Kipru.

Kanga se pridružio klupskim saigračima posle razočaravajućeg učešća na Kupu afričkih nacija, gde je Gabon eliminsan već u grupnoj fazi.

Istakao je da je "mnogo tužan" zbog dešavanja na šampionatu Afrike, koji je održan u njegovoj zemlji.

"Šampionat se održavao u mojoj zemlji, a ja nisam igrao mnogo, nešto više od 10 minuta. Promenio se selektor pred takmičenje, što je bilo loše za tim. Novi selektor nije dobro poznavao igrače i možda je to razlog što nisam mnogo igrao", naveo je Kanga.

Gabon je sve tri utakmice igrao nerešeno, a Kanga je nastupio samo u duelu sa Gvinejom Bisau, kada je ušao u igru u 74. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve