Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.01.2017.

18:13

Milivojević u Kristal Palasu za 14 mil. evra

Luka Milivojević karijeru nastavlja u Premijer ligi, postao je novi igrač londonskog Kristal Palasa.

Izvor: AK

Autor: AK

Milivojević u Kristal Palasu za 14 mil. evra
Foto: Getty images

Srpski reprezentativac je uspešno prošao medicinske preglede i kompletirao tranfer iz Olimpijakosa na Selhurst Park vredan oko 14 miliona evra.

Milivojević ima 25 godina, karijeru je počeo u Radničkom iz Kragujevca, potom igrao za Rad, a u Evropu je otišao posle jedne sezone u Crvenoj zvezdi.

Kupio ga je Anderleht na leto 2013. za 2,7 miliona evra, a prodao ga je Olimpijakosu za sličan iznos posle dve godine. Ima 19 nastupa za Srbiju.

On je bio ključni igrač Olimpijakosa u tekućoj sezoni, a iako zadnji vezni postigao je osam golova u svim takmičenjima. U nedelju se oprostio od Pireja golom za pobedu.

Prethodnih nedelja se spekulisalo da ga žele Sanderlend, Vest Hem i Votford, ali je ipak postao treće pojačanje Sema Olerdajsa, posle Džefrija Šlupa i Patrika van Anholta, dok je na pozajmicu stigao Džordan Muč.

Očekuje se da za klub u utorak potpiše i Martin Kaseres, 29-godišnji Urugvajac koji je kao slobodan igrač napustio Juventus. Spekuliše se i o dolasku Mamadua Sakoa.

Palas se bori za opstanak u Premijer ligi, nalazi se u zoni ispadanja, ali je Olerdajs potrošio skoro 50 miliona evra na pojačanja ovog januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve