Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.01.2017.

15:00

Zvezda TV: Upoznajte Ričmonda Boaćija

Poslednje pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, centarfor iz Gane Ričmond Boaći upoznao se sa istorijom tima sa Marakane.

Izvor:

Autor:

Zvezda TV: Upoznajte Ričmonda Boaćija
crvenazvezdafk.com

Nekadašnji napadač Đenoe, Sasuola, Juventusa, Elćea, Atalante i Rode stigao je u redove šampiona Srbije iz redova italijanskog drugoligaša Latine na jednoipogodišnju pozajmicu.

U ponedeljak je potpisao ugovor, crveno-beli će imati pravo preče kupovine u nekom od narednih prelaznih rokova, a istog dana izrazio je želju da obiđe trofejnu salu najuspešnijeg kluba iz istočne Evrope.

Društvo mu je pravio legendarni golman Crvene zvezde Stevan Dika Stojanović, kapiten čuvene generacije koja je u Bariju 1991. godine postala prvak sveta, a Gananjina je najviše facinirao upravo 'ušati' pehar.

Takođe, Boaći se predstavio navijačima i izrazio zahvalnost svima u klubu na poverenju, istovremeno rekavši kako se pravilno čita njegovo prezime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve