Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.01.2017.

17:14

Konte: Biće mi žao da vidim Banetov odlazak

Menadžer Čelsija Antonio Konte potvrdio je da je Branislav Ivanović u pregovorima sa drugim klubovima i da bi čak mogao da ode do kraja zimskog prelaznog roka.

Izvor: mn

Autor: mn

Konte: Biće mi žao da vidim Banetov odlazak
Starsport

Kako su preneli britanski i ruski mediji, Ivanović je blizu odluke da postane fudbaler Zenita sa godišnjom platom od pet miliona evra, ali na kraju sezone, kada mu istekne ugovor sa londonskim klubom.

"Iskreno, ne pričam sa igračima oko njihovih odluka. Znamo da Ivanović priča sa ostalim klubovima i za sada ništa više od toga, sačekaćemo. Dao je mnogo Čelsiju, osvojio pregršt trofeja, ali i u 32. godini želi da igra stalno na vrhunskom nivou, to moramo da poštujemo", rekao je Konte na konferenciji za medije, prenosi Skaj Sport.

Italijanski stručnjak izostavio je Ivanovića iz starne postave posle promene formacije u 3-4-3 u oktobru, što se poklopilo sa sjajnom serijom pobeda "plavaca".

"Ako ne igraš mnogo, uvek postoji opcija da pređeš u drugi tim. Biće mi žao da vidim Ivanovića kako napušta Čelsi", zaključio je Konte.

Ivanović je 2008. godine stigao iz moskovske Lokomotive u Čelsi i dao veliki doprinos u osvajanju dve titule Premijer lige, Lige šampiona i Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve