Nova vest
Fudbal

Subota, 21.01.2017.

17:29

Klop: Možda nije fer, ali su zaslužili pobedu

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da možda nije fer što je njegova ekipa poražena od Svonija (3:2), ali da su gosti iz Velsa zaslužili tri boda.

Izvor:

Autor:

Klop: Možda nije fer, ali su zaslužili pobedu
Getty Images

"U prvom poluvremenu bilo je tek četiri ili pet zanimljivih momenata, ali smo to i očekivali – znajući da moramo da ostanemo smireni kako bismo stvorili situaciju za pogodak, ali nismo uspeli u tome", kaže Klop.

'Crveni' su uspeli da nadoknade dva gola zaostatka protiv 'Labudova', ali je potom Gilfi Sigurdson kaznio nespretnu reakciju odbrane domaćih i doneo gostima veoma važna tri boda u borbi za opstanak.

"Potom smo izgubili dva duela, lopta se dva puta odbila, a njima nije bilo previše teško da zatresu mrežu, logično. Drugi gol je pravi premer da ne umemo da branimo centaršuteve i da moramo da ih spečimo kada god je to moguće. Uspeli smo da se vratimo, igrali smo zaista dobro – zaslužili smo i prvi i drugi gol, da bi ogromno, najveće razočarenje danas usledilo posle njihovog trećeg pogotka. Prosto nemam objašnjenje za ono što se desilo tada, da Sigurdson ostane sam. Oni su imali sreće u pravim momentima, iako nisu imali previše prilika. Da li je to fer? Možda nije. Ali, da li je zasluženo? Jeste, zato što su pametno iskoristili svoje šanse", zaključio je Nemac.

Liverpul je ostao treći na tabeli sa 45 bodova, sedam manje od lidera Čelsija koji u nedelju dočekuje Hal Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve