FKP: Igraćemo Evropu, hvala Vladi i Vučiću

Fudbalski klub Partizan saopstio je da će tokom četvrtka isplatiti sva dugovaranja poveriocima i zahvalio se Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Starsport
Starsport

UEFA je za B92 potvrdila da su crno-beli kažnjeni suspenzijom u prvoj od naredne tri sezone kada izbore plasman na evro scenu zbog dugovanja, ali iz Humske tvrde da je sve u redu.

Saopštenje crno-belih sa naslovom "Partizan će igrati Evropu" prenosimo u celini:

"Povodom informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena Fudbalskom klubu „Partizan” od strane nadležnog organa UEFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor Fudbalskog kluba „Partizan” obaveštava javnost da će, u toku sutrašnjeg dana, biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370. 000 evra, a po zahtevu UEFA.

Neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima, su regulisane zvaničnim reprogramom koji je, u međuvremenu, već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

Problemi u kojima se našao Fudbalski klub „Partizan”, rešeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu sa njenim predsednikom, gospodinom Aleksandrom Vučićem.

Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bela sportska javnost."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu