Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.01.2017.

11:55

Stojković privatno u Beogradu, ništa od Partizana

Srpski golman Vladimir Stojković bio je u Beogradu iz porodičnih razloga, ali se očekuje da bude spreman za meč Notingem Foresta i Vigana za vikend.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Stojković privatno u Beogradu, ništa od Partizana
Photo by Gareth Copley/Getty Images

Brojne spekulacije pojavile su se pošto se Stojković vratio u Srbiju, među kojima su bile najglasnije da će ponovo zaigrati za Partizan.

Međutim, iz kluba su potvrdili da su razlozi porodični i da činjenica da ga je zamenio Stiven Henderson nema nikakve veze sa tim.

33-godišnji čuvar mreže i dalje je igrač Notingem Foresa i očekuje se da će biti u timu Filipa Montanijea za duel sa Viganom u subotu, u okviru treće runde FA kupa, iako bi trebalo da bude na klupi.

Nekadašnji član Crvene zvezde i Partizana nije blistao u porazu na ’Sent Džejms Parku’ od 3:1, kada je mogao bolje da reaguje kod dva gola Njukasla.

„Bila je moja odluka da napravim rotaciju, ne postoji nikakva povreda. Osetio sam da je Vladimiru potreban odmor. Stiven radi naporno na treninzima, planirao sam da mu dam prilik u Kupu. Odlučio sam da to učinim jedan meč ranije“, rekao je Montanije.

Stojković je do sada odigrao 19 utakmica za Forest otkad je došao iz Makabi Haife.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve