Nova vest
Fudbal

Petak, 23.12.2016.

17:22

Iliev: Ozbiljno interesovanje za naše igrače

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da "vlada veliko interesovanje" za nekoliko fudbalera tog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Iliev: Ozbiljno interesovanje za naše igrače
Starsport

On je dodao da od finansijskih ponuda zavisi koliko će igrača otići iz kluba u ovom prelaznom roku.

"Vlada veliko interesovanje za mnogo naših igrača. Odlazaka mora da bude, a klub će izvagati, u zavisnosti od veličine ponude, koliko će biti dovoljno da se zatvori finansijska konstrukcija do leta. Možda će jedna biti dovoljna, a možda dve veće. Biće i odlazaka igrača koji nisu toliko finansijski atraktivni, ali su značajni za budžet kluba ili onih kojima je vreme došlo da karijeru nastave u inostranstvu", rekao je Iliev agenciji Beta.

Mediji su prethodnih dana nagadjali da će prvi otići Alen Stevanović, ali Iliev nije hteo da priča o detaljima.

"Ne samo za njega, ozbiljno interesovanje vlada za pet-šest naših igrača. Ozbiljno interesovanje sa više strana. Stalno ponavljam da me to kao sportskog diretkora čini jako srećnim. Vrednost svih naših igrača je uvećana višestruko od prošlog januara. To je zbog naših rezultata i igre. Jednostavno, nije ostalo nezapaženo da smo u poslednjih 17 utakmica pobedili 15 puta i dva puta igrali nerešeno, a i u tim nerešenim utakmicama smo bili dominantni i zaslužili smo da slavimo", rekao je Iliev.

Sportski direktor Partizana nije hteo da kaže za koje igrače vlada najveće interesovanje.

"Mi kao klub nećemo davati nikakve izjave koje mogu da utiču na jednu ili drugu stranu. Jednostavno, kad sve bude blizu realizacije ili čak kada se zvanično završi, onda ćemo govoriti, kako je bilo i do sada", rekao je Iliev.

Partizan je danas u Beogradu promovisao kalendar za narednu godinu i tom prilikom su se funkcioneri crno-belih družili sa medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve