Olardajs menja Pardjua na klupi Kristal Palasa?

Bivši selektor reprezentacije Engleske Sem Olardajs kandidat je za menadžera Kristal Palasa, preneo je Skaj.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Getty Images
Getty Images

Palas je u četvrtak popodne otpustio Alana Pardjua zbog loših rezultata, a, kako je naveo Skaj, Olardajs će u naredna 24 sata razgovarati sa predsednikom londonskog kluba Stivom Perišem.

Olardajs, navodno, želi da otkrije koliko bi novca mogao da potroši u januarskom prelaznom roku, kao i na koji način bi sarađivao sa Perišem i većinskim vlasnicima Amerikancima Džošom Harisom i Dejvidom Blicerom.

Posle 17 kola Kristal Palas je 17. na tabeli sa 15 bodova i nalazi se na bod od zone ispadanja. Pretrpeo osam poraza u poslednjih 10 prvenstvenih utakmica.

Olardajs je u septembru napustio reprzentaciju Engleske posle jedne utakmice, pošto je Dejli Telegraf objavio snimak razgovora u kome nudi savete kako da se zaobiđu pravila oko transfera igrača.

On je prošlog petka rekao da je spreman da se vrati poslu.

"Mislim da ću se naredne godine vratiti poslu, ako ne i pre, zavisi od ponuda. Ne mogu da ostavim stvari onako kako su se završile. To je sada iza mene. To je težak period, mračan period, ali idem dalje, nevolje su me učinile jačim. Premijer liga je za mene bila veliki izazov i mislim da sam uspeo da ga ispunim", rekao je tada Olardajs.

Fudbal