Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.12.2016.

12:42

Poledica se "šalio": Samo testiram svest

Mirko Poledica kaže da je porukom o rešenom srpskom prvenstvu samo testirao svest okruženja u kojem živi.

Izvor: B92

Autor:B92

Poledica se
Foto: StarSport

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" je na tviteru napiso da su "moćnici rećili da je Zvezda prva, Partizan drugi, a da će ispasti Novi Pazar i Bačka".

Usledila je reakcija javnosti koja je prenela ove reči fudbalskog zvaničnika, ali se ispostavilo da je to samo njegov "test".

"Šta ste se svi primili, testiram vam svest. Da vidim u kakvom okruženju živim, odnosno samo da se uverim", odgovorio je Poledica na brojne reakcije na svoj "tvit".

Poledica ističe da je želeo da ukaže pažnju na neke druge stvari, poput odluke FSS da usvoji novi pravilnik o radu arbitražnog suda koji je omogućio strancima besplatnu arbitražu, koju "Srbi papreno plaćaju".

Možemo da razumemo njegovu želju da privuče pažnju pominjanjem Zvezde i Partizana, što je i on naglasio, ali ovakvi potezi jednog zvaničnika se nikako ne mogu opravdati, s obzirom da njihove reči imaju mnogo veću težinu od "običnog" naroda i njihovih stavova na društvanim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve