Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.12.2016.

09:13

"Moćnici odlučili – Zvezda prva, Partizan drugi"

Predsednik Sindikada nezavisnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica tvrdi da su "moćnici" već odlučili rasplet u Superligi za tekuću sezonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Poledica je na tviteru napisao da je "dogovoreno" da Zvezda odbrani titulu, a poznato je i ko će napustiti najviši rang srpskog fudbala.

"Kraj sezone, Zvezda prvak, Partizan drugi, ispadaju Novi Pazar i Bačka. Tako su odlučili ovi moćni i nemojte se nervirati. Sportski pozdrav", poručio je Poledica.

Poledica je istakao da se neki naši fudbalski radnici klade u Rumuniji, samo na srpsku Superligu, ali da nema dokaze o tome, te da je neozbiljno od predsednika FSS Slaviše Kokeze što nije bio prisutan na dodeli nagrada za igrača i trenera godine.

Bivši defanzivac Borca, Vojvodine, Leha, Sparte, Legije, Smedereva i Čukaričkog već godinama ukazuje na neregularnosti u srpskom fudbalu, ali do sada nije bilo konkretnih dokaza za njegove tvrdnje.

Superligaši su odnedavno na zimskoj pauzi, koja će trajati do 20. februara. Lider je Zvezda sa 54 boda iz 21 utakmice, šest ispred Partizana, a devet od Vojvodine. Na poslednja dva mesta su Borac i Novi Pazar, dok je Bačka ispred njih sa tri boda više od Čačana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve