Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.12.2016.

23:20

Dušan Tadić u ulozi Deda Mraza

Dušan Tadić posetio je sedmogodišnjeg dečaka Miloša Dujakovića i poklonio mu dres nacionalnog tima koji je poželeo za Novu godinu.

Izvor: B92

Autor:B92

Dušan Tadić u ulozi Deda Mraza

Dan pošto je dobio priznanje Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg igrača u 2016. godini, Tadić je se našao u ulozi Deda Mraza, objavljeno je na sajtu FSS.

Priča je počela pre mesec dana kada je mali Miloš Dujaković poželeo od Deda Mraza dres reprezentacije Srbije, ali dres koji nosi njegov idol Dušan Tadić.

Novogodišnja želja osvanula je i na društvenim mrežama, a Dušan Tadić je odmah reagovao, kontaktirao FSS i sačekao prvi slobodan trenutak da dodje u Novi Sad.

"Poželeo sam za Novu godinu dres mog najomiljenijeg fudbalera Dušana Tadića i mnogo sam se iznenadio kada sam video da je došao. Baš mi je drago što sam ga upoznao", rekao je Miloš.

I Dušan Tadić je naveo da je i za njega današnji dan bio poseban.

"Uvek se trudimo da ispunimo stvari koje nas sve čine srećnim. Drago mi je zbog Miloša, lepo je što je imao jednu ovakvu želju, a ja se nadam da će mu ovo biti podstrek za ljubav prema fudbalu. Sećam se kada sam i ja bio klinac, sanjao sam dres nekog reprezentativca i uvek me motivisalo da dobro treniram i jednog dana budem i ja reprezentativac", rekao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve