Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.12.2016.

17:30

Bufon: Možda se penzionišem sa 65 godina

Đanluiđi Bufon izjavio da će se najverovatnije penzionisati posle SP 2018. godine, a u jednom zanimljivom intervjuu rekao je da bi mogao da igra do 65. godine.

Izvor: SM

Autor: SM

Bufon: Možda se penzionišem sa 65 godina
Getty Images

Imam 38 godina i još uvek se ne osećam staro. Hoću li se oprostiti od fudbala za 10 ili za 15 godina? Ko zna, možda se smirim sa 65," izjavio je Bufon.

Legendarni golman ističe da je iz poraza naučio više nego iz pobeda.

"Iako u životu nisam izgubio previše važnih utakmica, porazi su me očvrsnuli više nego pobede. Kada god izgubim, fokusiram se na sposobnost svog protivnika i na greške koje sam napravio. Ne treba tražiti izgovore, to je ispravan način. Napravio sam mnogo grešaka, još uvek ih činim, ali me nije sramota da priznam greške.

Bufon je od golmansku karijeru započeo 1995. godine u Parmi, a otkrio je jedan zanimljiv detalj sa početka karijere.

"Odbio sam drogu kada sam imao 13 godina. Čovek u Palermu mi je ponudio da se malo zabavim. Rekao sam ne, a on je tri godine kasnije umro od predoziranja. Verujem da je važno da činite prave stvari, takav je moj karakter ali i moja ličnost." završio je Bufon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve