Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.12.2016.

21:30

Venger: Sudije su zaštićene kao lavovi u zoo vrtu!

Menadžer Arsenala Arsen Venger bio je nezadovoljan suđenjem na meču 17. kola Premijer lige u kom je njegov tim izgubio od Mančester Sitija (2:1).

Izvor: SM

Autor: SM

Venger: Sudije su zaštićene kao lavovi u zoo vrtu!
Getty Images

’Tobdžije’ su na Etihadu povele golom Tija Volkota u petom minutu meča, da bi u drugom minutu nastavka susreta Leroj Sane izjednačio, a gol je priznat iako se videlo na usporenom snimku da je nemački fudbaler bio u ofsajdu.

Rahim Sterling je u 70. minutu pogodio za konačnih 2:1, a francuski strateg oštro je kritikovao sudije u derbiju 17. kola engleskog šampionata.

“Mislim da smo psihički pali u drugom polvremenu, iako smo dobro odigrali prvo. Razočaran sam i uznemiren.Teško je to prihvatiti i igrati kada se donose odluke protiv vas. Očigledno je da su sudije veoma dobro zaštićene, kao lavovi u zoološkom vrtu“, rekao je Venger.

Arsenal je posle prvi put posle dve godine zabeležio dva uzastopna poraza, a posle 17 kola nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli sa 34 bodova.

’Tobdžije’ u narednom kolu dočekuju ekipu Vest Bromič Albiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve