Nova vest
Fudbal

Petak, 16.12.2016.

12:51

Namešten meč Novi Pazar – Spartak 2:4? (VIDEO)

Utakmica između Novog Pazara i Spartaka (2:4) u 19. kolu Superlige nalazi se pod sumnjom UEFA u regularnost, prenosi Sportski žurnal.

Izvor: B92

Autor:B92

Namešten meč Novi Pazar – Spartak 2:4? (VIDEO)
Foto: StarSport

Kako se navodi, ispitani su pojedini igrači Novog Pazara, nakon što su se pojedinci na društvenim mrežama hvalili kladioničarskim tiketima na svoj poraz, pa postoje indicije da će sledeće nedelje stići prijava pred disciplinske organe Fudbalskog saveza Srbije.

Slučaj bi trebalo da preuzme novoformirani Etički komitet FSS, a klubovi bi mogli da izgube bodove, ukoliko se dokaže da su imali nečasne radnje.

Predsednik Spartaka Dragan Simović demantovao je bilo kakvu povezanost sa neregularnošću i sumnju u sistem "tri za tri", nakon što je u prvom medjusobnom duelu u Subotici bilo 2:5, dok iz Novog Pazara nisu želeli da komentarišu.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza najavio je jaku borbu protiv nameštanja i oštre kazne za one koji učestvuju u tome, a već je pokrenut postupak protiv klubova iz Prve lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve