Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.12.2016.

17:39

UO FK Vojvodina podneo ostavku

Upravni odbor FK Vojvodina podneo je ostavku, nakon što na sinoćnoj vanrednoj sednici Skupštine nije usvojen njegov predlog o izmenama Statuta kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

UO FK Vojvodina podneo ostavku

Na sinoćnoj sednici Skupštine kluba, većinom glasova odbijen je predlog statuta koji je predložio Upravni odbor na čelu sa Vojislavom Gajićem, a odmah potom članovi Skupštine su glasali i o predlogu statuta koji je predložila grupa od 23 člana Skupštine, s tim da je taj predlog većinom glasova prihvaćen.

Predlog Upravnog odbora predvidjao je ukidanje mesta direktora i generalnog sekretara kluba.

Predsednik kluba Vojislav Gajić izjavio je na konferenciji za novinare da će Upravni odbor raditi do nove izborne skupštine, koja će biti "zakazana u najkraćem mogućem roku".

Kako su preneli mediji, usvojenim izmenama Statuta on je uskladjen sa Zakonom o sportu, a izmenjen je i deo koji govori o sastavu Skupštine, koju će od sada činiti 39 članova iz navijačke grupe "Firma 1989" od ukupno 55 članova Skupštine.

Član upravnog odbora, predsednik poslovnog tima i glavni sponzor Dragoljub Zbiljić je rekao da se povlači iz kluba.

Jučerašnja sednica prošla je veoma burno, preneli su mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve