Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.12.2016.

16:27

Aspilikueti novi ugovor u Čelsiju

Španski fudbaler Sesar Aspilikueta potpisao je novi troipogodišnji ugovor s Čelsijem, koji će ga zadržati u londonskom klubu do leta 2020. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Aspilikueti novi ugovor u Čelsiju
Getty images

"Zaista sam srećan što sam potpisao novi ugovor. Od kada sam došao u Čelsi moj je cilj bio da napredujem kao igrač, ali i da osvajam trofeje. Novi ugovor mi daje šansu da nastavim da ostvarujem lične ambicije, ali i pomažem klubu. Zaista sam srećan što sam ovde, to je ono što sam želeo", rekao je Aspilikueta za klupski sajt.

Aspilikueta je na leto 2012. godine došao iz Olimpika iz Marselja u Čelsi i od tada je odigrao 199 utakmica za londonski klub.

On je s "plavcima" osvojio po jedan trofej u Premijer ligi, Liga kupu i Ligi Evropa. ;

Čelsi je trenutno lider Premijer lige sa 37 bodova, tri više od drugoplasiranog Arsenala.

"Ove sezone imali smo zaista neke dobre momente. Od prvog dana smo krenuli s jakim i napornim radom. Imamo novog trenera s novim idejama. Srećan sam što saradjujem s Konteom. I dalje imamo mesta za napredak, a glavni cilj nam je osvajanje trofeja. To je ono što svi želimo, igrači, stručni štab i navijači", rekao je Aspilikueta.

Tehnički direktor Čelsija Majkl Emenalo rekao je da je presrećan što je ovaj 27-godišnji fudbaler produžio ugovor s klubom.

"Od kada je došao Aspilikueta se izuzetno pokazao. Postaje odličan, vrhunski igrač što pokazuje u svakoj utakmici. Nije gubio vreme u prilagodjavanju na naš mentalitet i duh. Svako ko ga je upoznao je video njegovu privrženost Čelsiju", rekao je Emenalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve