Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.12.2016.

13:13

Lalatović želi poligraf: Ako lažem idem iz fudbala

Trener Vojvodine Nenad Lalatović želi na poligraf zbog zapisnika sudije Bojana Nikolića sa meča protiv Javora u Ivanjici proteklog vikenda.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović želi poligraf: Ako lažem idem iz fudbala
Foto: StarSport

Voša je poražena u Ivanjici 2:1 u 20. kolu Superlige, a Nikolić je tokom meča isključio trenera Novosađana.

U zapisniku je naveo da je Lalatović psovao arbitra iz Kragujevca, ali je trener "lala" spreman na poligraf kako bi dokazao da je to laž.

"Ono što je povodom mog isključenja u zapisniku naveo sudija Bojan Nikolić iz Kragujevca doživljavam kao brutalan atak na moju ličnost. To je skandal u njegovoj režiji i nečuvena sramota koju mi je priredio. Sudija tvrdi da sam mu prilikom izlaska s terena uputio ružne reči!? Kunem se svim na svetu da ništa od toga nije istina, Nikolić je sve izmislio. Očigledno da na taj način želi da opravda svoj postupak, a pri tome mene javno diskredituje. To mu neću dozvoliti. Spreman sam da se borim kako bih zaštitio sebe od samovolje čoveka koji izmišlja pravdajući sebe i lažnim optužbama kalja mene", rekao je Lalatović za "Sportski žurnal".

On tvrdi da je tražio od Nikolića da ne toleriše domaćim igračima odugovlačenje igre sporim vraćanjem lopte u teren, a da se začuđen isključenjem samo prekrstio i otišao u svlačionicu.

"Ne dam na sebe i tražim Nikolić i ja budemo ispitani na poligrafu. Ako se tom prilikom ispostavi da je Nikolićeva verzija istinita, zahtevaću da doživotno budem odstranjen iz srpskog fudbala", dodao je trener Vojvodine.

Vojvodina je prvim porazom od oktobra pala na treću poziciju u Superligi sa tri boda zaostatka za Partizanom, a devet za liderom Crvenom zvezdom.

Novosađani u sredu dočekuju Čukarički u 21. kolu SL, nakon čega sledi zimska pauza u prvenstvu do 18. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve