Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.12.2016.

11:38

Vučelić protiv regionalne: Bolje Niš nego Široki

Predsednik FK Partizan Milorad Vucelić ne podržava regionalnu ligu iz dva razloga – bezbednost i razvijanja drugih sredina umesto domaćih.

Izvor: B92, Novosti

Autor:B92, Novosti

Vučelić protiv regionalne: Bolje Niš nego Široki
Foto: StarSport

Regionalna liga u fudbalu se sve više spominje kao realnost, podrška stiže i iz UEFA, a pre dva dana na sastanku sedam Saveza u Zagrebu (Srbija, Hrvatska, Madjarska, Slovenija, BiH, Crna Gora i Makedonija) dogovoreno je da uskoro počne takmičenje za mlađe kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji.

"Nisam za to da se razvija fudbal u susednim republikama, nauštrb našeg prvenstva. Srbija je tolika kolika je i ne bi trebalo da je gušimo kao u košarci, već da učinimo sve da negujemo i podižemo svoje centre. Lako je biti sebičan i uključiti se u sve to, jer bi Partizanu odgovaralo, ali ako biram izmedju Širokog i Maribora ili Niša i Kruševca, uvek sam za naše gradove i klubove", rekao je Vučelić za Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve